HET TEAM VAN BRUIST

De echte smaakmakers van jouw event!

DE SMAAKMAKERS VAN BRUIST

Maak kennis met het enthousiaste team van Bruist catering.

THIJS

Thijs is een woordentovenaar. De hele dag zitten we te lachen om alle woordgrappen. Maar deze grappenmaker kan nog veel meer. Hij is onze masterplanner. Thijs plant collega’s op locatie, maar hij regelt ook dat alles bijtijds en kloppend bij u aan de deur komt. Goedlachs en bedreven in zijn vak regelt Thijs alles voor jou

JORN JAN

Doe maar normaal, dan is het al gek genoeg. Hij staat altijd voor je klaar. Jorn Jan houdt ook van gamen. En is mede daardoor onze technische man. Geen vraag is voor hem te gek. Want we kunnen toch (bijna) alles regelen? Jorn Jan ziet snel voor zich hoe een feest eruit moet komen te zien. Offerte voor BRUIST op maat? Dan heb je contact met Jorn Jan.

JASPER

Jasper leeft voor lekker eten en drinken. Een Bourgondiër in hart en nieren! Daarnaast is Jasper ook op zoek naar de duurzame oplossing binnen de werkprocessen binnen BRUIST. Voor BRUIST is Jasper onze financiële man. Administratie is de backbone van je bedrijf. Jasper regelt dit voor BRUIST. Vraag over de factuur? Dan zul je waarschijnlijk een bericht van Jasper ontvangen.