
WERKEN BIJ BRUIST
Op zoek naar een leuke baan in de horeca?
Ben jij een echte horecatijger en op zoek naar een afwisselende baan? Kijk dan gauw bij de vacatures van Bruist!
Bruist Catering, De Smaakmakers van jouw event!
Eerst over ons; Met ons gedreven team zorgen wij dat elk event Bruist! Onze events zijn zeer divers en lopen uiteen van een heerlijk buffet op een verjaardag, het bereiden en serveren van een walking-diner op locatie tot het volledig verzorgen van huwelijk op een prachtig landgoed. Aan diversiteit ontbreekt het hier zeker niet!
Het team
Als onderdeel van het Bruist team, word je omringd door spontane en gezellige collega’s die gedreven zijn om elk event weer tot een succes te maken. Doordat alle collega’s elkaar steunen waar nodig, zorgen we dat elke partij een team-effort is. Dat maakt elke dag weer anders!
VACATURES

Partymanager
Partymanager
Wanneer je aansluit in ons team word je als Partymanager een ware spil in ons bedrijf. Je zorgt, samen met het team, voor de juiste organisatie voorafgaande, tijdens en na afloop van de events. Denk hierbij aan het maken van paklijsten en klaarzetten van de juiste materialen. Op locatie weet jij wat je bij je hebt en delegeer je de werkzaamheden onder de collega’s. Vanzelfsprekend steken we met het hele team de handen uit de mouwen.
Doordat Bruist een jong bedrijf is, zijn er veel mogelijkheden voor jou om het bedrijf én jezelf te ontwikkelen en zo samen naar een hoger niveau te werken.
Wat we van je verwachten is een zeer hoge mate van creativiteit, enthousiasme en een flexibele werkhouding. Je ziet kansen en hebt de ambitie om jezelf, je collega’s en het bedrijf te blijven ontwikkelen en behaalde kwaliteit te blijven bewaken. Kortom, jij bent het gezicht van Bruist op locatie!
Wij bieden:
- Flexibele werktijden;
- Parttime of Fulltime dienstverband (24-38 uur);
- Bruisende events op locatie;
- Een leuk en professioneel team van collega’s;
- Waardering van je werk: feedback van opdrachtgevers en een goed salaris;
- Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen;
- De mogelijkheid tot het meedenken in en ontwikkelen van nieuwe concepten.
Wij vragen:
- Flexibele houding;
- Je bent communicatief vaardig, enthousiast en weet overzicht te houden;
- Een hoge mate van professionaliteit naar collega’s en opdrachtgevers;
- Een gastvrije instelling en de drive om jezelf en anderen bij te leren;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur ook van het BE Rijbewijs.
Begint het bij jou al te borrelen en zie jij jezelf al in dit jonge en vernieuwende bedrijf werken als partymanager? Neem dan snel contact met ons op en mail je sollicitatie naar info@bruist-catering.nl Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 038-20009900.

Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
Wanneer je aansluit in ons team zorg je als zelfstandig werkend kok voor het voorbereiden, bereiden en meegeven van heerlijk eten. Uiteenlopend van ontbijten, lunches, dinerbuffetten en hapjes.
De werkzaamheden zullen veelal plaatsvinden vanuit onze professionele keuken in Zwolle, maar we koken ook met regelmaat op locatie.
Doordat Bruist een jong bedrijf is, zijn er veel mogelijkheden voor jou om het bedrijf én jezelf te ontwikkelen en zo samen naar een hoger niveau te werken.
Wat we van je verwachten is creativiteit, enthousiasme en een flexibele werkhouding.
Wij bieden:
- Flexibele werktijden;
- Parttime of Fulltime dienstverband (24-38 uur)
- Bruisende events op locatie;
- Een leuk en professioneel team van collega’s;
- Waardering van je werk: feedback van opdrachtgevers en een goed salaris;
- Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen;
- Werken met professionele keukenapparatuur.
Wij vragen:
- Je bent bekend met de HACCP-normen;
- Leergierig en enthousiast voor het vak, je bent op de hoogte van de laatste trends;
- Flexibele houding;
- Kennis om samen met het team inkoop te beheersen en derving te beperken
- Je bent communicatief vaardig, enthousiast en weet overzicht te houden;
- Bij grote voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs;
- Aantoonbare ervaring in restaurants of (bij voorkeur) cateringbedrijven
Begint het bij jou al te borrelen en zie jij jezelf al in dit jonge en vernieuwende bedrijf werken als zelfstandig werkend kok? Neem dan snel contact met ons op en mail je sollicitatie naar info@bruist-catering.nl Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 038-2009900.

Allround catering medewerker
Allround catering medewerker
Waneer je aansluit in ons team zorg je als allround cateringmedewerker voor zowel het voorbereiden, transporteren en afleveren van catering op locatie áls het gastvrij verzorgen van onze gasten tijdens bruisende events! Het uitgangspunt tijdens alle werkzaamheden is zorgen dat onze gasten/opdrachtgevers blij worden van onze service!
Doordat Bruist een jong bedrijf is, zijn er veel mogelijkheden voor jou om het bedrijf én jezelf te ontwikkelen en zo samen naar een hoger niveau te werken.
Wat we van je verwachten is creativiteit, enthousiasme en een flexibele werkhouding.
Wij bieden:
- Flexibele werktijden;
- Parttime of Fulltime dienstverband (24-38 uur)
- Bruisende events op locatie;
- Een leuk en professioneel team van collega’s;
- Waardering van je werk: feedback van opdrachtgevers en een goed salaris;
Wij vragen:
- Flexibele houding
- Een gastvrije instelling en de drive om (bij) te leren;
- Je bent communicatief vaardig, enthousiast en weet overzicht te houden;
- Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs;
Begint het bij jou al te borrelen en zie jij jezelf al in dit jonge en vernieuwende bedrijf werken als allround catering medewerker? Neem dan snel contact met ons op en mail je sollicitatie naar info@bruist-catering.nl Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 038-2009900.